Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77


BLACK FRIDAY

ÅRETS STÖRSTA REA-40% DIESEL WITH FOSCARINI

-25% MARKSLÖJD

-15% FLOS

-10% HELA ÖVRIGA SORTIMENTET


ANGE KOD BLACKFRIDAY I KASSAN

Rabatten dras av på våra ordinarie priser i kassan. Kampanjen pågår till den 24/11 till kl 23.59 - gäller ej Gubi, Pholc & Secto

TID KVAR PÅ ÅRETS STÖRSTA REA:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder


MarkslöjdMarkslöjd Återförsäljare

Belysningsdesign är en stolt återförsäljare av Markslöjd. Deras mission är att göra världen till en ljusare plats och de använder sig av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Markslöjd riktar in sig på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer. Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos Markslöjd och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som de har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten! Belysningsdesign är en auktoriserad Markslöjd Återförsäljare. 

Markslöjd ingår i Markslöjd Lighting Group, ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag med verksamhet i 13 länder. Markslöjd utvecklar, tillverkar och säljer belysning för både hemmabruk som offentliga miljöer under namnen "Markslöjd" och "LampGustaf". Markslöjd har stilfulla och snygga produkter till överkomliga priser.