Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Markslöjd


Svenskdesignade favoriter från Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten hos Markslöjd tog över. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Markslöjds huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern. 


Markslöjd Återförsäljare

Belysningsdesign är en stolt återförsäljare av Markslöjd. Deras mission är att göra världen till en ljusare plats och de använder sig av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Markslöjd riktar in sig på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer. Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos Markslöjd och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som de har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten! Belysningsdesign är en auktoriserad Markslöjd Återförsäljare. 

Markslöjd ingår i Markslöjd Lighting Group, ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag med verksamhet i 13 länder. Markslöjd utvecklar, tillverkar och säljer belysning för både hemmabruk som offentliga miljöer under namnen "Markslöjd" och "LampGustaf". Markslöjd har stilfulla och snygga produkter till överkomliga priser.