Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Foscarini

DETTA ÄR FOSCARINI

En högteknologisk och kreativ kollektion som förstår, utvecklar och inte bara producerar lampor. Samarbetet med många designers från hela världen som nte bara rör om utan förmedlar känslor. Ett företag som står för frihet, passion och innovativa skapelser, träffar rakt i hjärtat vilket är drivkraften. Detta är Foscarini.

CABOCHE GRANDE

SPOKES

TUAREG

CRASH & BELL

GLASSDROP

NYHETER

 

CHOUCHIN

ALLEGRO

DESIGNERS

Ferrucio Laviani

Ferrucio Laviani är arkitekt och designer. Han arbetar och verkar inom inredning och inredningstillbehör, industriell kommunikation, utställning, event och iShow room instalation. Hans moderna stil präglas av en viss symbol eller färg.

Garcia Cumini - SPOKES

Studio García cumini Associati startade 2012 i Udine ( Italien ) av Vicente Garcia Jiménez och Cinzia cumini , som en kombination av två konsoliderade erfarenheter inom design, produktutveckling och kommunikation. Det är ett tvärvetenskapligt team, som har jobbat fram många varierande projekt såsom, konceptualisering av olika typer av objekt till utformningen av konstnärliga installationer. Alltid med syftet att föra samman produkter och företag , konstnärlig ledning och grafisk design i olika bild- och kommunikationsprojekt .

Paloma

Ludovica + Roberto Palomba , är arkitekter som verkar och bor i Milano .De grundade Palomba Serafini Associati 1994 och har genom åren fått många internationella utmärkelser såsom Compasso D' Oro ,Elle Decoration International Design Award , Red Dot , Design Plus ,Good Design Award , tyska Design Award. Ludovica + Roberto Palomba skapar och konceptualiserar arkitektur och designutställningar runt om i världen. De arbetar också som Art Directors för många väletablerade internationella varumärken.

Ferrucio Laviani

Garcia Cumini - SPOKES

Paloma