Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Vägglampor

Innomhus Vägglampor för hemmet

Söker du innomhusvägglampor till ditt hem? Vi har ett brett sortiment av vägglampor för innomhusbruk. Vägglampor finns i massor av varianter och former, stora som små med kristallklart ljus eller varmvitt sken. På senare tid har vägglampan fått nytt liv i heminredningen och blivit en riktigt populär inredningsdetalj. Vägglampan har gått från att bara vara en sänglampa till att bli en naturlig belysning bredvid soffan eller din favoritfotölj. Hitta den perfekta vägglampan som passar till ditt hem hos Belysningsdesign, online eller i butik.

Tom Dixon Cut Vägg-/Taklampa Smoke

Beställningsvara


Välj rätt vägglampa inomhus

Valet av vägglampa till din inomhusinredning har en stor betydelse för rummet och det är en av anledningarna till att man ser fler och fler vägglampor i Svenska hem. Vi rekommenderar att man väljer en vägglampa som kompletterar den övriga inredningen och svarar mot det belysningsbehov som rummet och ytan kräver. En vägglampa kan transformera rummet och omvandla en tråkig vägg till en vacker del av rummet och förmedla ett kreativt och stilrent intryck.

Det är enkelt att kombinera olika stilar och förändra känslan i rummet genom att variera vilka lampor du har tända. Vill du ändra rymdkänslan i rummet kan en vägglampa bidra med punktbelysning som förändrar både upplevelsen av djup och avstånd. En taktfull placering av vägglampan kan oftast räcka i sig själv för att lyfta inredningen till en ny nivå. Bland de mest populära vägglamporna för inomhusbruk återfinnar man klassiker som AJ Vägglampa, men även Flos IC och den moderna uppstickaren House Doctor.

Vägglampor i industristil med koppar eller stål kan utan problem kombineras med 50-talsenlig mässing. Om du behöver inspiration och hjälp med vilken vägglampa du ska välja kan du ringa oss så assisterar vi dig gärna i ditt val. Om du vill kan du skicka en bild till oss, så ger vi exempel på vilka vägglampor vi tycker skulle kunna passa. Hitta din favorit online hos oss på Belysningsdesign eller i butik!