Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 08-510 620 10

Taklampor

Taklampor för alla rum

Söker du taklampor till ditt hem? Vi har över 1000 taklampor från kända märken så att du enkelt kan hitta en taklampa för dina behov. Den vanligaste formen av belysning i hemmet är just taklampor då den står för den huvudsakliga ljuskällan. T.ex. en taklampa är ofta centralt placerad och erbjuder ett starkt ljus som är tillräckligt kraftfullt för att lysa upp hela rummet. De kan även utgöra en del av ett bredare belysningsystem eller användas när det krävs mycket ljus i rummet, och i kombination med en dimmer kan den även erbjuda stämningsbelysning. Det brukar finnas en taklampa i de flesta rummen i huset och ett tips är att desto fler ljuskällor du har, desto behagligare belysning får du. Hos Belysningsdesign hittar du ett brett sortiment av taklampor som uttökas kontinuerligt.

799,00 kr

Markslöjd Indigo Pendel Brons

Beställningsvara
15.000,00 kr

Flos Fucsia 8 Takpendel Glas

Beställningsvara


TAKLAMPOR & TAKBELYSNING

Hos Belysningsdesign kan du enkelt handla taklampor och takbelysning. Vi har ett av nordens största utbud av kändla märken som gör det lätt att hitta just den taklampa du vill ha. Letar du efter snygga taklampor behöver du inte leta längre. Genom att slå på, stänga av och ändra ljusstyrka på de olika taklamporna skapar du ett ljus som passar rummet och den stämning du vill ha för stunden. Här hittar du också klassiska kristallkronor som gör sig majestätiska när du hänger upp dem i salongen eller över middagsbordet. Den taklampa du vill köpa är bara några klick bort. I våra takbelysningskategorier navigerar du enklast i vänstermenyn där du bland annat hittar snygga takpendlar av högsta klass. Taklampor är idag mer än bara takbelysning och har blivit en viktig inredningsdetalj som blir en rejäl stämningshöjare om du lyckas kombinera en designtaklampa med rätt ljuskälla, varmvitt ljus är oftast lämpligt om du vill ha en mysig stämning och atmosfär. Botanisera bland över 1000 taklampor och hitta din taklampa redan idag!

 

ALLT FRÅN TAKPENDLAR TILL PLAFONDER & KRISTALLKRONOR

Vårt sortiment består av taklampor från ledande varumärken och detta gör oss säkra på att du hittar den taklampa du vill ha. Vraka bland läckra takpendlar och kristallkronor och kanske hittar du lampan du drömt om. Många av våra favoriter hittar du från kända märken så som Louis Poulsen, Flos och Foscarini samt svenska Markslöjd. Hos Belysningsdesign kan du inspireras av taklampor för alla tillfällen. Det ska vara nekelt att handla takbelysning online och i butik!