Mån - Fre 08 - 17 Kundservice: 08-510 620 10

10-årsjubileum! -10% på hela sortimentet, ange kod: bd10.

Taklampor

Taklampor

Taklampor är bland de viktigaste lamporna i ditt hem. Det är taklampor som har blivit en del av inredningen i hemmet. Genom att ljussätta rummet på rätt sätt skapar ni just den atmosfär ni vill ha. Kombinera flera mindre takpendlar och upplev en dynamik av ljus i rummet eller välj en klassisk taklampa med bra spridning.

Taklampor kan inte bara lysa upp ett helt rum - det är ett fantastiskt sätt att visa upp din inredningsstil. Från spotlights till taklampor, som ger rummet det där lilla extra, har vi ett brett sortiment för att hjälpa dig att inreda med taklampor efter behov, utrymme och inredningsstil. Hittar du inte taklampan du söker? Tveka inte att kontakta oss!

1/5
1 845 kr 923 kr

Markslöjd Lammhult Taklampa 6L Vit

I lager
Bredd: Rak 18cm, ihopböjd ca 35 cm Höjd: 11 cm Längd: 270 cm


Ett väl ljussatt rum består av många taklampor. Genom att slå på, stänga av och ändra ljusstyrka på de olika taklamporna skapar du ett ljus som passar rummet och den stämning du vill ha för stunden. En nödvändig detalj för hela ljussättningen är taklampan.

Oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller i sovrummet krävs det att du väljer en taklampa som är praktiska och kan ge det ljus som behövs. Taklampan drar direkt till sig blickarna, så välj en snygg lampa som matchar rummets övriga inredning. Här kan du köpa taklampor som kombinerar båda delarna – funktion och design.

Utformning beror såklart mycket på tycke och smak. I den strama bostaden kanske du tittar efter spotlights och lampor i stål medan du vill ha ”varmare” material i det mer möblerade rummet. Här hittar du allt från takkronor och lampor med klassisk 50-tals-känsla till modern design och snygga ljusramper.