Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Taklampor

Söker du en taklampa till ditt hem? Vi har över 1000 taklampor från kända märken så att du enkelt kan hitta den takbelysning som passar just dig. Här finns ett brett sortiment i alla prisklasser att välja mellan. Oavsett om du är ute efter bra allmänbelysning till ett rum, eller om du vill ha ett mer riktat ljus ovanför en arbetsyta eller en taklampa över ett matbord finns det taklampor för dig. Vill du skapa stämningsfull takbelysning rekommenderar vi att du kompletterar med en ljuskälla på 2700 kelvin som ger ett varmvitt och skönt ljus.

16.340,00 kr

Flos Sarfatti 2097 30 Krom

Beställningsvara
1.750,00 kr

House Doctor Molecular 5

Beställningsvara


Takbelysning för alla rum

Inredare och arkitekter hänger ofta flera taklampor bredvid varandra, och ibland i olika höjd vilket skapar dramatik och rörelse i rummet.

Hos Belysningsdesign kan du enkelt handla exklusiva taklampor och takbelysning. Vi har ett av nordens största utbud av kändla märken som gör det lätt att hitta just den taklampa du vill ha. Letar du efter snygg takbelysning behöver du inte leta längre. Genom att slå på, stänga av och ändra ljusstyrka skapar du ett ljus som passar rummet och den stämning du vill ha för stunden. Här hittar du också klassiska kristallkronor som gör sig majestätiska när du hänger upp dem i salongen eller över middagsbordet. Den taklampa du vill köpa är bara några klick bort. I våra kategorier navigerar du enklast i vänstermenyn där du bland annat hittar snygga takpendlar av högsta klass. Taklampor är idag mer än bara takbelysning och har blivit en viktig inredningsdetalj som blir en rejäl stämningshöjare om du lyckas kombinera en designtaklampa med rätt ljuskälla, varmvitt ljus(2700 kelvin) är oftast lämpligt om du vill ha en mysig stämning och atmosfär.

En taklampa över ditt matbord

Letar du efter en taklampa till ditt vardagsrum, kök eller över ditt matbord? Detta är kanske den vanligaste formen av takbelysning i hemmet då den står för den huvudsakliga ljuskällan. Den är ofta centralt placerad och erbjuder ett starkt takljus som är tillräckligt kraftfullt för att lysa upp hela rummet. De kan även utgöra en del av flera punkter eller användas när det krävs mycket ljus i rummet, och i kombination med en dimmer kan den även stå för din stämningsbelysning. Det brukar finnas en taklampa i de flesta rummen i huset och ett tips är att desto fler ljuskällor du har, desto behagligare ljus från taket får du. 

Vårt sortiment består av taklampor från ledande varumärken och detta gör oss säkra på att du hittar den taklampa du vill ha. Vraka bland läcker takbelysning och takspottar och kanske hittar du lampan du drömt om. Många av våra takbelysningsfavoriter hittar du från kända märken så som Louis Poulsen, Flos och Foscarini samt svenska Markslöjd. Hos Belysningsdesign kan du inspireras av taklampor för alla tillfällen. Det ska vara ekelt att handla takbelysning online och i butik!