Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Lampskärmar

...till din golvlampa

har vi i massor av färger och storlekar. Föredrar du en retroinspirerad lampskärm med fransar eller bara allmänt färglada lampskärmar så har vi detta till dig! Skärmar har vi från välkända varumärken som bland annat Markslöjd och VITA. Till exempel så kan du använda den populära fjäderlampan EOS från VITA som just lampskärm till din golvlampa!När man tröttnar på en lampa kanske det inte alltid krävs att man köper en helt ny. Faktum är att mycket av lampans karaktär sitter i lampskärmen, och egentligen kan man med en sladd, en glödlampa och lampskärm skapa en snygg taklampa som passar rummet. Du kan gå ner på närmsta loppis och köpa en billig golvlampa och skapa något helt unikt med en ny lampskärm.
När du ska välja lampskärm handlar det mycket om att utgå från övrig inredningsstil. Oavsett om du gillar det modernt strama, söker en autentisk funkisstil eller vill ha en gammal, klassisk känsla i rummet har vi lampskärmar som passar.
Fundera först på om du vill ha en vit, grön, röd, ja, egentligen vilken färg som helst, och sedan om du vill ha en retro-lampskärm, en gammaldags skärm eller ett mer modernt snitt. Sedan kan du lättare jämföra produkterna och beställa det som är rätt för rummet.
Om du är osäker på vad som passar ihop och vil ha stilhjälp kan du alltid kontakta oss på Belysningsdesign. Vi svarar gärna på frågor gällande allt som har med lampor att göra. Nöjda kunder är vår specialitet. Men vet du vad du vill ha kan du välja och vraka i utbudet här på sidan redan nu.