Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Golvlampor

En Golvlampa för alla ytor

Vi har ett stort utbud av Golvlampor i olika prisklasser och designutföranden. Golvampan är inte bara ett komplement till tak- eller läslampan utan kan även vara en snygg inredningsdetalj. Det som oftast styr valet av golvlampa är vilket behov av belysning du har samt hur lampan passar in med den övriga inredningen. Oavsett om du väljer en enarmad lampklassiker i diskreta färger eller en modern, mer vågad, flerarmad armatur så har vi en golvlampa för dig. Vi har golvlampor i alla typer av stilar, från prisvärda till exklusiva designklassiker.Hitta den rätta Golvlampan

Några av de mest populära och klassiska golvlamporna i vårt sortiment är den tidlösa AJ golvlampan från Louis Poulsen som är ett smart och säkert val för alla inredningsstilar. För dig som är ute efter endast lampskärmen till din golvlampa kan vi rekommendera VITA EOS fjäderskärm eller den vackra Carmina-serien. För en golvlampa utöver det vanliga kan vi rekommendera Flos Guns serien.

När du väljer golvlampa är det viktigt att tänka på vilken typ utav ljus och belysningsgrad som du behöver och som ytan kräver. En golvlampa med riktat ljus är utmärkt för att lysa upp en specifik yta, medans ett öppet och spridande ljus skapar mer stämning och effekt i hela rummet.