Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Bordslampor

Letar du bordslampor till ditt hem, kontor eller skrivbord? Vi har hundratals modeller i vårt stora sortiment - allt från kända designikoner till prisvärda skrivbordslampor för alla rum och tillfällen. Hos oss finns stora och små bordslampor i olika former och färger som matchar just din inredningsstil. Handla din bordslampa tryggt med fri frakt, snabb leverans och 60 dagars öppet köp.

Muuto Cosy in Grey

Beställningsvara

Bordslampor & bordsbelysning till ditt hem

Klassiska designikoner eller med snygg retrodesign. Vi har bordsbelysningen att placera på skrivbordet, i fönstret, på en byrå eller varför inte som en sänglampa på ditt nattduksbord. Bordslamporna skapar en härlig atmosfär i ditt hem och hos oss på Belysningsdesign finns det lampor i allt från mässing till glas, svarta som vita eller varför inte i metall eller koppar. Hitta din favorit hos oss.

En detalj i hemmet vi i skandinavien älskar att ha i vår inredning är bordslampor & bordsbelysning. Genom unika materialval och färgval i din lampa som koppar, marmor, eller bara svarta eller vita blir bordslampor mer än en bordslampa vi belyser våra rum med. Vi har mängder med bordslampor för alla typer av stilar och även många klassiker som du hittar i hemmen. Hitta din egen bordslampa som passar just din inredning.