Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Bordslampor

En bordslampa är mer än bara en lampa idag. Bordslampor kan du både placera på ett skrivbord, hänga i fönstret eller på en byrå. Här finns både stora och små bordslampor i olika former och färger. Oavsett vad du letar efter så har vi bordslampor som passar alla olika inredningsstilar.

1.090,00 kr

VITA EOS Fjäderlampa

Beställningsvara
599,00 kr

VITA Carmina Skärm Sand Mini

Beställningsvara

Bordslampor & bordsbelysning

Klassiska designikoner eller med snygg retrodesign. Vi har bordsbelysningen att placera på skrivbordet, i fönstret, på en byrå eller varför inte som en sänglampa på ditt nattduksbord. Bordslamporna skapar en härlig atmosfär i ditt hem och hos oss på Belysningsdesign finns det lampor i allt från mässing till glas, svarta som vita eller varför inte i metall eller koppar. Hitta din favorit hos oss.

En detalj i hemmet vi i skandinavien älskar att ha i vår inredning är bordslampor & bordsbelysning. Genom unika materialval och färgval i din lampa som koppar, marmor, eller bara svarta eller vita blir bordslampor mer än en bordslampa vi belyser våra rum med. Vi har mängder med bordslampor för alla typer av stilar och även många klassiker som du hittar i hemmen. Hitta din egen bordslampa som passar just din inredning.