Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Under åren har vi byggt upp en bred produktkunskap och erfarenhet tillsammans med våra kunder. Ska du inreda ditt kontor jobbar vi mot att du ska få en inredningsbelysning som är anpassad utefter era behov och till önskad prisbild. Vi jobbar ständigt med att hålla vårt sortiment uppdaterat och erbjuder några av marknadens bästa varumärken inom belysning.

 

Helhetsleverantör

Större företag med många uppdragsgivare behöver en partner med hög servicenivå. Vi vill vara din partner och vår målsättning är att ni bara ska behöva kontakta oss en gång för att få den hjälp ni behöver. Hos Belysningsdesign finns det medarbetare tillgängliga för att ge goda råd i inredningsfrågor och vid val av belysning.

Vill du teckna ett prisavtal och använda oss som leverantör erbjuder vi kostnadseffektiva upphandlingar som gynnar dig som kund. Vi arbetar redan idag med många större företag så som hotell, inredningsbyråer, arkitekter och teknikföretag som värdesätter personlig service och snabba leveranser.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er.

 

Samarbetspartners

Vi är en flexibel leverantör med duktiga samarbetspartners. Behöver ni stöd i inredningsprocessen finns vi och våra partners här för dig. Vi på Belysningsdesign arbetar med de ledande aktörerna i branschen och jobbar hårt för att leverera det ni vill ha till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Arbetsmiljö

Arbetsplatserna och rollerna har förändrats under åren. Trots detta ser många kontorsmiljöer likadana ut. Vi tror på en arbetsmiljö som tilltalar dina anställda samtidigt som den skapar trivsel och kreativitet. Företag som investerar i detta tror vi är framtidens arbetsgivare och de som kommer längst. Ett fungerande kontor är så mycket mer än ergonomiska bord eller stolar och belysningen är en jätteviktig faktor. Vi rekommenderar en ljuskälla med en färgtemperatur på över 3000K som ger ett kallare ljus till en arbetsplats samt tillräckligt många ljuskällor för att ge ett behagligt men klart ljus vilket ökar vår produktivitet. Vi finns här för dig genom hela processen oavsett om vi kommer in i planeringsstadiet eller längre fram, vi vill skapa trivsel inom er budget.