Mån - Fre 09 - 17 Kundservice: 010-207 10 77

Belysning som utvecklar din verksamhet

Belysningsdesign är en av Sveriges främsta onlinebutiker inom inredningsbelysning. Tack vare ett gott samarbete med leverantörer och få mellanhänder kan vi erbjuda ett brett sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Låt dig inspireras av våra premiumvarumärken som Louis Poulsen, Artimide, Lee Broom eller Foscarini som gör klassiska designfavoriter som passar lika bra på kontoret som i hemmet.

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment som innehåller ett omsorgsfullt urval av klassiska och moderna lampor med hög kvalitet, från taklampor, spotlights till ljuskällor eller andra tillbehör. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt. Besök gärna våra temasidor och låt dig inspireras.

Behöver du vägledning, projektering eller en helhetsleverantör finns vi här för dig.

Fördelar med Belysningsdesign Företag
- Fri frakt & faktura 30 dagar
- Brett sortiment & personlig service
- Ramavtal vid större affärer

För offerering, kontakta oss idag på telefon: 08-510 620 10 eller via mail: info@belysningsdesign.se

Helhetsleverantör

Större företag med många uppdragsgivare behöver en partner med hög servicenivå. Vi vill vara din partner och vår målsättning är att ni bara ska behöva kontakta oss en gång för att få den hjälp ni behöver. Hos Belysningsdesign finns det medarbetare tillgängliga för att ge goda råd i inredningsfrågor och vid val av belysning.

Vill du teckna ett prisavtal och använda oss som leverantör erbjuder vi kostnadseffektiva upphandlingar som gynnar dig som kund. Vi arbetar redan idag med många större företag så som hotell, inredningsbyråer, arkitekter och teknikföretag som värdesätter personlig service och snabba leveranser.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er.Populära varumärken