Bordslampor

Bordslampan är en av de mest varierbara ljuskällorna i ditt hem. Inte nog med att de kan vara skillnaden mellan en dålig och en alldeles utmärkt arbetsmiljö på ditt skrivbord, en härlig bordsbelysning kan lysa upp ett dunkelt hörn och vips har du en mysig läshörna.

Bordslampan ger dig möjlighet att utnyttja rummet då du kan ha olika belysning på olika ställen i samma rum. Kanske vill du sitta och läsa samtidigt som din sambo behöver arbetsljus? Delar ni upp lamporna kan ni njuta av varandras sällskap utan att behöva störa varandra.

På soffbordet kan det vara klokt att ha en lampa som du kan ha en dimmer på, det ger dig möjligheten att använda den för att lysa upp ditt bord vid härliga mysmiddagar eller dämpa belysningen på filmkvällen.

Ställ den fina lampan Göteborg från Markslöjd på ditt fönsterbräde och låt den lysa upp de mörkaste vinterkvällarna vackert, eller varför inte ha en snygg hög lampa för att lysa upp soffmiljön.

Hos oss kan du köpa den vackra, pampiga mässingslampan Lagerlöf från Karlskrona Lampfabrik. Med sin tidiga 1900-talsdesign blir den ett klassiskt och tidlöst inslag på ditt skrivbord.

Med sin inbyggda belysning i ramen ger Markslöjds sminkspegel Face ger det ideala ljuset för dig som enkelt vill piffa till anletsdragen innan du går hemifrån.  

Sitter du mycket vid skrivbordet och arbetar kan vi rekommendera lampan Storå som har ett inbyggt förstoringsglas för att kunna förstora tre gånger och har en yta som förstorar hela 12 gånger.

Kort och gott - vi har bordslampor i alla utföranden du kan tänka dig – från koppar till glas i massor av färger, svart, blå, vit och metall, stora och små.

Har du några funderingar eller frågor kring vårt sortiment eller behöver du få hjälp på traven i valet av lampa är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

Populära bordslampor från vårt sortiment

Det finns inga produkter som matchar urvalet